Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

fghjikol;'

joni

Μπορώ να φτιάξω και εγώ το δικό μου blog;

3:47 μ.μ. Unknown |

Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις και εσύ το δικό σου blog και μάλιστα δωρεάν. Το free bloggertips - tricks είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το φτιάξεις όπως θέλεις  εσύ και σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. Πάμε όμως βήμα βήμα να το δούμε και στην πράξη.
Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα για να μην αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.


Βήμα 1:
 Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν ιστολόγιο στο Blogger  θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Google Mail.
Αν δεν έχετε λογαριασμό, gmail δημιουργήστε το. Τώρα όταν θα έχετε ήδη ένα λογαριασμό gmail θα μπείτε στο blogger.com και κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Δημιουργία ιστολογίου".


Βήμα 2: 
Πληκτρολογήστε έναν τίτλο και μια διεύθυνση (URL). Θα χρειαστεί επίσης να πληκτρολογήσετε τη λέξη επαλήθευσης που εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο "Συνέχεια".






Βήμα 3:
Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για το ιστολόγιό σας. Πρόκειται για την εμφάνιση που θα έχει όταν το δημοσιεύσετε. Στη συνέχεια, το Blogger θα δημιουργήσει το νέο ιστολόγιό σας και θα δεσμεύσει τη θέση σας στο BlogSpot. Μόλις δημοσιεύσετε την πρώτη σας ανάρτηση, η σελίδα σας θα εμφανιστεί στη διεύθυνση που επιλέξατε.
Αυτό ήταν... Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε ότι θέλετε.Να δημοσιεύετε τις απόψεις σας,να μοιραστείτε τις σκέψεις σας η τις φωτογραφίες σας με όλους .

Και φυσικά το free bloggertips - tricks θα είναι εδώ με επόμενες αναρτήσεις για να σας βοηθήσει να προσαρμόστε στα δικά σας γούστα. 







Γράψτε το e-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτος!

Ακολουθήστε μας!